A TV-t összekötöttem a számgéppel. Hogy tudnám úgy beállítani, hogy a monitor képét lássam a TV-n is?
Szia!
Catalyst-ban keresd meg a display beállításokat, ott pedig állítsd be a clone módot. Ha eltérő a két kijelző felbontása, akkor valószínűleg nem fogod tudni megoldani, úgyhogy az asztali monitorodat butítsd le annyira, amit a tv elbír (1024x768 ha jól emlékszem radeom 9600-on)
Bocsi de én amatőrben nyomom a számgépet...mi az a catalist?
És hol van? Amúgy köszi a választ.
Szia!
Sajna nem találom... A start menü programoknál nem találtam meg.
Nem megy...:-)
Megtaláltam a vezérlőpultban a videokártya illesztőprogramját, de nem találtam az általad írt display-clone beállításokat. Bocs hogy bénázom... Köszi a türelmet és a segítőkészséget!
Szia!
Ismét az első válaszadó lennék.
Nem catalystot használok, hanem omega drivert és nálam máshol vannak a dolgok, ezért nem vágom séróból, hogy pontosan melyik menüpontról van szó. Úgy tűnik más meg nincs itt aki segít neked.
Lehet, hogy nincs fent a catalyst sem, hanem csak alapértelmezett windows driver-ekkel használod.
A biztonság kedvéért tedd fel a legújabb catalyst-et:
Válaszd ki az operációs rendszeredet (gondolom XP), válaszd a radeont, aztán a 9600-at. Töltsd le, majd installáld. Ha van régebbi verzió, azt automatikusan befrissíti.
Ha megtörtént, akkor egy gép újraindítás után lesz egy piros ATI feliratú ikon a tálcádon, arra duplaklikk és ott meg fogod találni a display körül a clone-t. Arra figyelj, hogy a tv csatlakoztatva legyen és be legyen kapcsolva már akkor, amikor a számítógépedet bekapcsolod.
Menni fog, hidd el.
Ezt keresd:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!