Mit csináljak a pendrájvommal?Azt írja ki a gép hogy meg kell formázni a pendrájvot,de akk törlődik róla minden adat.
Figyelt kérdés
Azt mondták hogy az R-studio programmal le menthetem a dolgokat róla mielött megformáznám,de pontosan hogyan?-Úgyértem hova kittintsak a programban... Vagy valahogy máshogy is le lehet menteni?2009. jan. 25. 00:06
1/3 anonim válasza:
Hova kattints, hova kattints... Telepítsd fel, aztán evidens lesz, kizárásos alapon is, meg amúgyis. Nyilván angolul van, de gondolom az nem para. Legfeljebb használd a szotar.sztaki.hu-t, így biztos lehetsz a dolgodban.
2/3 anonim válasza:
Persze, biztosan igen egyszerű a használata a programnak, azonban ha fontos adatokról lenne szó azért én is beparáznék mielőtt nekiesek barhácsolni a flash drive-val.
Nos, az említett programot személy szerint nem ismerem de szerencsére találtam egy elég részletesnek tűnő leírást róla itt:
Angolul van, de sok-sok képpel gazdagítva ami remélhetőleg segít leküzdeni a nyelvi akadályt (feltéve ha van).
Sok sikert a továbbiakban, remélem mindened meglesz!
Üdv.:
Patesz
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!