! SEGÍTSÉG! Miért nincs kép!?
Volt egy számítógépem. 2-3 évig használtam, majd kaptam egy újat, ezért a régirõl mindent átvittem az újra, kikapcsoltam, és nem nyúltam hozzá többet. 3-4 hónap múlva a húgomé lett a régi. Vett hozzá kábeleket, mert már volt egér, billentyüzet, és lcd monitor is (a monitor régi, de alig használt volt) Ma összekötöttük, a gép elindult, de nem volt kép, a monitor mindig ezt írta: No Signal (nincs jel). Több monitorral is kipróbáltuk (sajnos amelyikkel régebben mûködött, azt már eladtuk, ezért az nem volt köztük), és mindegyiknél ugyanazt írta ki! :@
Mi lehet a baj, és mivel lehet a baj? A számítógéppel lehet baj (mikor legutóbb láttam, még tökéletesen mûködött!)??? Ha igen, akkor mi???
PLS segítsetek, mert lehet h nekem kell kifizetnem, és nincs egy fityingem se!!! :'( Meg kell javítattni? Ha igen akkor mennyibe kerülhet????
Áááááááááááá!!! Ideges és depressziós vagyok ettõl!!!! Lécci segítsetek!!!!
a monitor jó, mert mutatja h nem kap jelet. A videokártyánál van a baj, ha a kari integrált->alaplapcsere!
Ha nem int. akkor másik videókártyával kell megpróbálni
Semmi ok az agodalomra
1 csinálsz egy bios rezetet az alaplapon található rst vagy clearcmos felitatu jumperrel (átkötés)
tehát ha az 1,2 van összekötve akkor bekapcsolás elött ragd átt a 2,3 ba
vedd ki az elemet és nézd meg hogy menyi feszültség van benne ,ha nem tudod megnézni akkor akövetkezö a dolog fogsz egy 4,5 v os lapos elemet és rátöltesz
kb 30 ig lassan elszámolsz ekkor töltesz anyit a elembe hogy a késöbbi bios beálitásokat megtartsa
de ha van multimétered és 3v ot mérsz rajta akkor az elemes témát felejtsed el
minimum 2,60 lehet a feszöltség
na vissza a bios rezethez
tehát most kapcsold be a gépet
1, van olyan bios ami ijenkor nem indul el csak akkor ha vissza raktad normál modba
ragd vissza normálba és ha csipan a gép akkor be is fog jönni a kép
vagy kiveszed a videó kártyát és aznélkül probálod
ha szagatottan sipul akkor keresi a videókártyát
kapcsold ki és ragd visssza a videókártyát
talán igy elindul
mitől romlott volna el a videókártya ha nem is volt használva a gép
nézd meg hogy a monitor kábel jól be van-e csavarozva a videókártyába vagy a kártyát nyomkodd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!