A TV megvan, bár nincs ilyenre pénzem, a TV-t meg össze dobtuk, szóval azt nem kell számolni, Win 7 Prof. meg van eredeti. Szóval egy misi fölött... Mind1 azt hittem, hogy 800k-ból meglesz.
2010. dec. 20. 18:18
3/9 A kérdező kommentje:
Pardon! Nem ilyen TV-m van, Hanem egy 600Hz-s Plasma, Viera-s, de az is megteszi!
2010. dec. 20. 18:19
4/9 anonim válasza:
És mire használnád ki a gépet?
Rendelnél rajta?
Ha kitalálod hogy játszani akarsz egy ilyen gépen eskü fejbe lőlek...
2010. dec. 20. 19:34
5/9 anonim válasza:
Ha HD videókat vágnál munkához!!! akkor oké lenne... DE JÁTÉKRA? ANYUCI/APUCI JÓL KERES MI? (Egy százast odaadhatnál, én megépíteném saját álomgépemet ennyiből is...)
2010. dec. 20. 20:07
6/9 A kérdező kommentje:
Ezt úgy utálom... Oda van írva a linken: "Álom gép"...
Csak érdekelt, hogy mennyi lenne. Amúgy ilyen gépem lesz: [link] És ez se biztos.
2010. dec. 20. 22:01
7/9 A kérdező kommentje:
Elnézést, de nem játékra használnék egy 'ilyen' gépet. (Azért nem kell hülyének nézni.)
2010. dec. 20. 22:02
8/9 anonim válasza:
Amit linkeltél gépet az is felesleges játékra.
Játék->Konzol. Szerintem.
Nem értem miért halnak meg emberek ha nem tudnak játszani, én pl. kur*va jól elvagyok úgy hogy semmivel nem játszok.
2010. dec. 21. 06:45
9/9 A kérdező kommentje:
Én 7 évente veszek gépet... De apám informatikus, neki muszáj a gép, filmek miatt is kell, meg apám utálja az összes konzolt, szóval esélyem nincs. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!