Náha ha beindítom a gépemet, szokatlanul hangos a ventillátor. Ezt mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nem mindig, pl minden 3. bekapcsolásnál.szerintem a táp ventillátora lehet. pár hete keztde el, lehet ellene valamit csinálni?2010. dec. 20. 08:44
1/6 anonim válasza:
kezd a csapágya kikopni.
nem igazán javítható, cserélni kell.
2/6 anonim válasza:
De próbaképpen előbb porszívózd ki. Hidegebb és halkabb lesz.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2010. dec. 20. 09:12
4/6 anonim válasza:
FONTOS! Venti porszívózás közben fogd meg a lapátot, vagy egészen biztosan gondjaid lesznek a csapágyával.
5/6 anonim válasza:
Én nem szoktam fogni közben, pont ezért hozza ki jól a port, mert forog is közben. 5 éve csinálom, egyik ventim se csapágyas.
6/6 anonim válasza:
volt ilyen hibám,és rövidesen elcsendesült...örökre.Érdemes közben portalanítani,de szerintem szerezd be az újat,így nem ér meglepetés.Tuti,hogy munkaszüneti napon megy tönkre,mikor nem tudsz venni sehol.Hule Murphy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!