Játékra egy nagyon erős 2 magos procit ajánlott venni, vagy egy gyengébb 4 magost? Pl. Egy 2magos 3,2GHZ-es vagy egy 4magos 2,4 GHZ-es.
pentium d-s, én azt a procit bármelyik core2duo-ra is lecserélném a helyedben XD
Amúgy az én gépemben q6600-van, nem új, de még semmi, de abszolút semmi sem panaszkodott. Max felhúzom 3.2-re. Na de megnézném mikor futna egy elbaszott gta4 úgy 2magoson mint ezen:P És akkor ez egy őskori lelet:D
A P4D-s vagyok :)
Ha bírná az alaplapom, lecserélném, de sajna ez a max bele. Egy E6600-ért meg nem vagyok hajlandó kb 20ezret kiadni... Egyenlőre mennek jól a játékok is, a 20-ast félreteszem, gyűjtök hozzá és teljes csere lesz i5-re.
Én mint Phenom II X4 955 tulaj, a négy mag mellett voksolok.
Ez a proci egy AMD Athlon 64 X2 6400+ -t váltott ami két magos, harmadszintű gyorstár nélkül és akárcsak ez, 3.2GHz. Játékokban és programokban is meghálálta magát a 4 mag. A több mag a jövő zenéje. Az órajelet lehet túlhúzni, a magokat viszont nem tudod sokszorozni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!