Mien Computer-t vegyek?
Komplett konfig amire ÉN tervezek fejleszteni:
Asus P5B
E7300 Core2Duo processzor
2x1Gb DDR2 ram
Radeon HD4870
Igaz ezek a dolgok pár év múlva már elég réginek fognak számítani, de a mai játékok nagy része még el fog rajt futni.
Olyat amin van ly...
Komolyra fordítva, nem igazán értek egyet az előttem szólóval, ez már egy elavult technológia.
A Core2-es procikra kicsit még ráfordítva vehetsz i-szériásat, DDR2 helyett DDR3-at, abból 2 giga lehet hogy még elég, de ha újra 8 évre veszel gépet, akkor megéri előre gondolkozni (4 giga), a videokártya korrekt választás, bár a 4870 áráért 5770-et kaphatsz, ami szintén újabb technológia. Nem ajánlott a régit megvenni, még ha nem is tervezed fejleszteni az újat.
Gigabyte MA790X-UD3P
AMD Phenom II X4 945
2 db Kingmax 2048MB (2GB) DDR2 1066MHz
Sapphire Radeon HD4870 1024MB
Hitachi SATA2 1000GB (1TB) 32MB
Miért nyomatja mindenki a DDR2-t és a 4870-et? :D
PC boltosok vagytok és rajtatok maradt a 2 éves cucc?
Nekem jelenleg a P5B van csak meg ezek közül mivel még annyi pénzem sincs hogy ezt a pár dolgot 40 körül megvegyem...
Ja és mindent használtan vennék.
E7300 az olyan arany középút sokmindenben, és a szorzóját is lehet állítani elég rendesen :D
4870 meg azért elég bőven, mert úgysem fogok játszani ilyen atom játékokkal mint pl. crysis és egyéb hülyeségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!