Milyen a konfigom, és mennyiért tudnám eladni?
Ezt a gépet igazából nem törvényesen szereztem (nem lopás -sal) Hanem feketén külföldről!
Na tehát:
Proci: Amd x12 4,2Ghz (nemtudok pontos típust) Cpu -z nem azonosítja!
Ram: 32Gb DDR3 2200Mhz (2,2Ghz) Kingmax Hercules
HDD: 2x 3TB Western Digital
Videókártya: 2x Ati 6970 DirectX® 11 Támogatás 2Gb GDDR5
Táp: EVGA Classified SR-2 1200W
Ezlenne a gépem!
Kb 1hónapos ||| Gari nincs rá mert feketén szereztem |||
Eladás oka: Nemtartozik senkire! :)
Mennyilenne?
Proci kb 163k újonnan
Ram: ha 4gb-os kit-ekben van akkor az is újonnan 240000
VGA kb 220000
HDD: Kb 126000
Táp: kb 72000Ft
de ezek kb mind saccolt értékek, raktárról.
1, a konfigod szar, mert biztos valami netezésre is gyenge szarod van,a fent említett config pedig egyenlőre fiktív elemekből van összeállítva(phenom x12 még csak a gyártósoron található meg, és 2,3GHZ-n üzemel).
2, ez a gép kb 1 év mulva lesz megtaláható a piacon, a phenom X12, és a 32 GB ram miatt, mivel tudtommal nincs olyan alaplap ami 2,2ghzn 32 GB-ot tudna kezelni. Ha minden kapható lesz a piacon, kb 800k környékére tenném
1.(a)Hát kb egy normál embernek olyan 1 év múlva lehet elérhető (olyannak kinek nincsenek összeköttetései)
1.(b)Nézz egy kicsit körül! Aztmondod gyártósoron van akkor mértvan olyan kib@szott sok blog róla hogy nekem ilyen meg olyan? És aműgy ottvan hogy tuningbajnok!
2.(a)Én nem aztmondtam hogy 2,2Ghz -en kezeli is a ramot! Én csak leírtam hogy ilyen fajta ram van benne!
2.(b)Hidd el 100 hogy kezeli a lap a 2,2Ghz -en!
Ja és mielőtt aztmondanád hogy azok a bloggerek idézem: "ugyan olyan hülyék mint te" (vagyis én) akkor valahogy bizonyítsd be!
Amúgy én az egészet 230.000Ft HuF és megközelítőleg 1,095.00 USD -Usa Dollar ért vettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!