Mennyiért lehet most eladni egy 250 gb-os belső ide-s winyót? És mennyiért lehet ugyanilyenből 1T-t venni mostanság?
Figyelt kérdés
Amennyi oldal annyi ár, én már nem tudok kiigazodni.2010. dec. 15. 17:20
1/7 Áki1996 válasza:
Szia!
hát az a baj hogy az IDE-s csatlakozos winyok lejártak helyette SATA csatlakozo van sztem nem tudod eladni.
De 1TB winyot tudsz már venni 180000-20000 körül egy jot.
3/7 anonim válasza:
ha ide-s valszeg nem sok embernek kell, és ja 15-20 ezer körül tudsz venni 1 terrásat
4/7 anonim válasza:
ha hd sentinel szerint tip-top állapotban van, akkor fel lehet rakni úgy egy 5k-ért bizonyítva hogy hibátlan... ha van rajt hiba, akkor maximum az elektronikája fog kelleni valakinek.
5/7 A kérdező kommentje:
5500 ért hirdetem és már van 2 jelentkezőm. Miért ne kellene senkinek? Aki nem cserél minden évbe gépet annak még bőven ide van. Nekem is van sata-m de ez spac nem az.
2010. dec. 15. 18:41
6/7 anonim válasza:
nalátjátok :D
sokan vannak még akiknek nincs sata az alaplapon...
7/7 anonim válasza:
a 6 éves gépemen is volt sata :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!