NVIDIA GeForce GTS 450 1GB videokártya belemegy ebbe az alaplapba: Asus M4A78-AM?
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 20:04
1/7 anonim válasza:
Itt az alaplapod: [link]
Nemtom neked is van e benne integrált vga de ha igen azt először le kell tiltani a biosba és utána tedd bele amit venni szeretnél. De 1ébként igen belemegy mert van benne pci-e foglalat és az a vga amit írsz az pci-e. Szal nyugiba vedd meg.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Van benne most is csak azért gondolta, hogy nem megy bele, mert a videokártyához az van odaírva PCI-e 2.0. Az alaplapomhoz pedig nincs odaírva a verzió.
2010. dec. 14. 20:16
3/7 anonim válasza:
Működni fog, csak nem azzal a sebességgel amire a vga képes lenne.
4/7 A kérdező kommentje:
Most egy ATI Readon HD 3850 512-es kártya van benne. Ennél azért jobb lesz?
2010. dec. 14. 20:46
5/7 anonim válasza:
20:28 vagyok
Szerintem jobb lesz, de nem vagyok benne biztos. Valamelyik okos biztos tud válaszolni :D
6/7 anonim válasza:
ismét én... persze hogy jobb lessz ne viccelj már:D ne habozz ati am is shit de ebbe nem megyek bele. Bele fog az menni ne aggodalmaskodj. Az nem verzió hanem sebesség mert az 1 nem meléxem mennyin fut de a 2 16xosan. Nem tudod teljesen kihasználni de jelentősen jobb lessz!
7/7 anonim válasza:
3850nél gyorsabb lesz jóval. Atit ne szidd elöző, még mindig jobban megéri. Na de mind1 is. Ám pci 2.0 annyival jobb, hogy nem kell rá +áram kábel, mert az többet tud leadni a sinen. Sebesség nem lesz más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!