Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért zúg időnként a tápban a...

Miért zúg időnként a tápban a ventilátor?

Figyelt kérdés

Időnként a tápban a ventilátor elkezd zúgni, mintha valamihez hozzáérne, megnéztem, de nem. Van amikor egy óráig, de van úgy , hogy néhány percig. Majd egy óra múlva megint kezdi. 3 éves.

Mi lehet a gondja?

(Nem akartam új kérdést feltenni, de az lenne még a kérdésem, hogy most win 7 van fent és hibernálásból már annyitól felébred a gép, hogy ha az egér gombját megnyomom. Az xp-nél nem volt ilyen. Ez mitől van?)

2010. dec. 14. 14:43
 1/4 Jovanny ***** válasza:
Kezd csapágyas lenni, cseréld ki. Kb. 500 forint egy új. Hibernálás dolgot nem tudom, de ha nem használod, minek nyomkodod az egeret? :)
2010. dec. 14. 14:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Majd kicserélem. Véletlenül nyomtan meg mikor rátettem a könyvet. Most már így kapcsolom be.
2010. dec. 14. 15:08
 3/4 A kérdező kommentje:

Kiszedtem a ventilátort, majd azt is szétszedtem. Portalanítottam, majd megolajoztam és azóta jó. Nincsen benne csapágy.

Így:

http://www.youtube.com/watch?v=h1UWdGhxP4A&feature=related

2010. dec. 14. 20:25
 4/4 Jovanny ***** válasza:
Ez is egy megoldás egy darabig, de szerintem hosszú távon jobb a csere.
2010. dec. 15. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!