Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Távirányító számítógéphez?

Távirányító számítógéphez?

Figyelt kérdés

[link]

Ez vajon arra jó, hogy ha pl interneten mozizok, akkor a kanapéból tudjam vezérelni? Csak reménykedtem benne, h létezik ilyen, de nem tudom, h ez tényleg az-e? :)

2010. dec. 13. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Pontosan arra jó.

Ha kompatibilis winLirc-el, akkor még kedved szerint beállithatod is, hogy melyik gomb mit csináljon, és hogyan csinálja....

Ha nem akkor is biztos nagyon jó programot kapsz hozzá... :P

2010. dec. 13. 14:10
 2/3 A kérdező kommentje:

Nő lévén fogalmam sincs, mi az a winLirc...:) Anélkül is használható azért? Elvileg Plug&Play. Meg az operációs rendszertől függ gondolom, mert ezeket írja:

System Required : DirectX 9.0B and media player 9.0 or above \ Window XP

2010. dec. 13. 14:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Persze, hogy működik nélküle is. :)

Amúgy az egy olyan program, hogy ha van infra vevőd a gépen (mivel a távirányitók infravörös fénnyel működnek), akkor azon te magad beállithatod, hogy melyik gomb mit csináljon.

2010. dec. 15. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!