Miért nem kapható kifogástalan egér? Ami alá nem kell egértalp. Odáig jutottam, hogy az ár nem számit, csak már találnék!
Figyelt kérdés
Veszem a zsinórost meg nem zsinórost és egyik se tökéletes. Sötét,világos, üveges asztalon csak rezeg és ugrál a nyil. Olyan kiváló nincs, ami alá talp egyáltalán nem szükséges?2010. dec. 9. 15:56
1/5 vagyokakilehetek válasza:
nekem konkrétan egy speed link snappy mouse van. szerintem még 2 ezer se volt.. anno amikor vettem kb 4 éve. mégis tökéletesen működik..
és még csak egéralátétet se használok.
simán a bútorlapon tologatom
2/5 anonim válasza:
Próbáld a lézereset, az állítólag jobban bírja a fura felületeket, de az optikai is jó a legtöbb esetben.
Az, hogy vezetékes-e vagy sem, ebből a szempontból rohadtul nem számít.
3/5 A kérdező kommentje:
vagyokakilehetek: hol vetted? Nekem jó lenne a 4éves is.
2010. dec. 9. 19:12
4/5 vagyokakilehetek válasza:
fene se tudja hol vettem. szerintem valamelyik nagy multiban.
MEDIA MARKT vagy SAtURn vagy auchan tesco. ilyesmiben...
5/5 vagyokakilehetek válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!