Miért nem töltődik a laptop akkumulátora?
Egy Dell studio 1555-ösöm van, alig fél éves. A probléma az, hogy az akkumulátort kb tegnap este óta nem tölti. Magával az akkumulátorral úgy tűnik, nincs gond. Jelenleg 59%-on van, és ha leveszem a töltőről, nem merül gyorsabban, mint szokott.
A laptop is gond nélkül üzemel a töltőről, az akkumulátort letiltva, így szerintem azzal sincs probléma. (Mellesleg kipróbáltam egy másik töltővel, azzal se tölti.)
Az oprendszer win 7. Kijelzi, hogy "csatlakoztatva, töltődik", csak éppen nem töltődik.
A BIOS-t felfrissítettem a legújabbra, de a probléma ezzel se szűnt meg.
Még majd megpróbálom feltölteni az akkumulátort egy másik laptopban, de szerintem nem azzal van a baj.
A netet böngészve arra jutottam, hogy feltehetőleg alaplapi hiba (illetve a töltő rész hibája, ami arra van integrálva) és majd visszaviszem garanciával.
De azért megkérdezem itt is, hátha van aki jobban ért hozzá. Szerintetek mi lehet a probléma?
Csak hogy itt legyen ez is:
Megoldottam a problémát: Kivettem az akkumulátort és beraktam újra. Feltehetőleg valahogy el volt mozdulva.
Néha egészen egyszerű a megoldás...
Ezt most miért ilyen tudálékosan adod elő? :D
Már a kérdés kiírása előtt kellett volna "végrehajtani" ezt a "műveletet" XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!