Melyik egeret tartjátok jobbnak egy FPS játékhoz?
Melyik a jobb?
Logitech MX 518 vagy a Razer Deathadder?
10:31
Köszönjük az építő jellegű hozzászólásodat!Az egoista gondolataidat inkább a fórumokon add ki magadból.Ez itt egy kérdés volt, és ha nincs rá normális válaszod nem kell megszólalni!Amúgy meg pont az ilyenek a legnagyobb looserek...Szóval tedd meg nekünk azt az apró szívességet, hogyha nincs értelmes hozzászólásod, akkor maradj kussba!
Hozzád azért lenne egy kérdésem, hány éves vagy te?Mert nyolcnál nem lehetsz több :)
A kerdesedre is valaszoltam (szinte 0 a különbség közte)
egyébként 21 :D
"Nekem egy sima 1000 forintos a4tech egerem van, de szerintem még így is lazán aláználak counter strikeba a 10000 ft-os egereddel is, játszottam már drága egérrel+drága egérpaddal is."
Ezek nem az én kérdésemre a válasz.Azért nem azt kérdeztem, hogy a te 1000 forintos és a másik 2 között mi a különbség!Szóval tulajdonképpen nem válaszoltál.Akkor szerint Kodiaknak mért tetszettek a 10000 FT fölötti egerek?Miért tetszett neki legjobban a Logitech G9X?Igaz nem váltotta le, de megmondta, hogy kellemesen csalódott ezekben az egerekben!
Javítás:Akkor szerinted
Én itt lezártam veled a témát, nah menjél alázni a botokat, hátha belősz kettő-hármat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!