Miért lassul be a laptop?
Van,hogy amikor pl 1 oránál többet jáccok a laptopomon(fifa10) akkor elkezd belasulni a játék!lassaban megy a labda mintha már majdnem lassitott felvétel lenne :D
miért van ?
nekem is van ilyen gondom csak másik játéknál .
Én a hűtésre tippelek , arra pontosabban , hogy felmelegedik annyira hogy az már teljesítményromlást okoz , koszos , poros belül a hűtőnél , meg más részeken is gondolom .
más nem hiszem , hogy lehetne , hisz nekem is úgy van, hogy pl a wow 30 percen keresztül fut 50 fps-el, aztán meg elkezd lemenni , és ugyanazon a helyen ahol 50-el ment márcsak 35el megy.
ha most nem bírná a gép normálisan akkor már az elejétől 35el menne nem?
meg észre is vettem , hogy melegszik azért . ma akarom elvinni kitisztíttatni , mert sajnos itthon nem bírom szét szedni .
sztem a tiednek is ilyen baja lehet.
Ahogy az előző is mondja, túlmelegedés lesz szóval a hűtőfelület portalanítása jó ötlet.
De vannak jó kis notebook hűtők is elég jó árban, amik segíteni szoktak: [link]
Köszi skacok :D
Jaja igazad van,ha nem menne akkor már az elejétől baja lenne :D
Énis a tulmelegedésre gondoltam néha azért meleeg.. :D
Hnap szétszedem és kiportalanitom.
Nem nagy gond csak kicsit idegesitő már h lassitottba mennek az emberek meg stb :D
Köszi még1x csáó
Hát aham :D
köszi még1x
Mondanám h probáld meg szétszedni amennyire csak tudod :S
De ha meg véletlenül is vmit elnyomsz v nah érted..akkor meg baszhatod :D
szervizbe jaja elkérnek egy csomó lét egy k..a tisztitásért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!