Az alaplapi videókártya túlmelegedhet?
Lehet hogy IDIÓTA kérdés!
denekem van olyan hogy egyszerűen elmegy a kép amikor belépek egy játékba (vagy ha egy icipicit megterhelem az integráltat)
És a gépen nemég tovább a zölt power led és a "dolgozás" jelzős sárga led.
Egyszerűen elmegy se kép se hang!
A ventik mennek tovább és a Lan ledek is dolgoznak!
Tűnet: pontozás, torzítás, kép elcsúszás és mind csak akkor van ha valami 3d -s dolgot "lát"
Nemvolt ilyen soha!
Na vettem bele egy videókártyát azzal meg folyamatosan kékhalált adott ki.
Próbálkozásaim:
13x Videókártyával
7x Új rammal
Vagy 200x újratelepítéssel
Winyó 2x
Minden más 1000x
Proci: 3x
Elemzés (ezt töbszöris megcsináltattam más más számtech üzletekbe):
Mi lehet a hibás?
Procik: SEMMI GOND VELÜK
Ramok: azok nem
Videókártyák: azok sem
Winyók: 100% hogy nem
Telepítős cd -k fullosan nem mert a haverjaimé -"K" voltak és nekik jó!
Más hardverek: Minden 1-től 1-ig tesztelve
Maradt az alaplap: Külsérelmi nyomok (szakértő szemmekkel) SEMMI!
Teszt: Semmi gond vele
Igaz a boltba is elment a kép egypárszor! De aztmondták mindenhol hogy ezzel nem olyan gond van:
Akkor milyen gond? Arra már nemadtak választ!
Bios nem!
Hűtés: NEM! 6°C -os a proci a többi cucc meg mind csak alatta! Mert egy klaffa kis házban van!
Ami szigetelt és 100% hogy nem zárlatos!
Táp? Ha a tép jó akkor viszont tuti alaplap. Integrált VGA képének szétcsúszásánál nagyon gyanús a RAM, mivel ugye abból osztja le a memóriát magának, így hibázik.
Memtestet futtass pár óra hosszáig, ha semmi, akkor az alaplap megdöglött, a külsérelmi nyomok hiánya semmit nem jelent.
Táp?! Annak a cseréjét nememlítettem, nemnagyon cserélgettem de mivel volt ez az új ház azzal eggyüt jött egy kis 570W -os (előtte 430W -volt)
Ramot már cseréltem párszor!
Memtest: nem bootol be!! Eszerűen csak továbblép!
Ezt a szervízbe is próbálták mindenfélét állítgattak a biosban meg minden de csak áttugrotta!
Próbálták meg próbáltam énis cd - dwd - pendrive -ról bootolni! De nemlátja (bitos jólvan mindeggyiken fent mert máshol bootolt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!