Nagy problémával állok szemben. Kérem, segítene valaki?
Figyelt kérdés
Mostanában kicsit furcsállottam a gépet..kicsit gyengébb lett, lassabb, hangosabb..gondoltam megnézem Everest-el..hát kissé meglepő értéket kaptam az egyik teszt vizsgálatakor..a +2.5V-os feszültségnél csak 1.9V-ot kapok..mi lehet a probléma? Tápegység vagy esetleg valami más? (Megjegyzem, eddig nem volt ilyen alacsony feszültség szintem..)
Kép: [link]
2010. nov. 29. 22:06
1/4 anonim válasza:
Kicsit kevés (ócska a tápod, gondolom valami kiváló Codegen, vagy valami hasonló lehet) de a kettő NEM függ össze. Ha nem elég neki a 2.5V+ ág, akkor egyszerűen nem fog elindulni a géped. Ezt a jelenséget az oprendszer felszemetesedése okozza főleg. Reinstall, és -felhasználótól függően- megint jó lesz egy ideig. Megjegyzem, ha XP-t használsz, az utolsó frissítéssel terhelt oprendszer lényegesen erőforrás-igényesebb egy sima mondjuk SP2-nél... ezt figyelembe kell venni, bár nem írtad a konfigot.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépenn a válaszod. Egyébként SP3 van fent, de semmiféle frissités nem megy.
2010. nov. 29. 22:26
3/4 anonim válasza:
Én meg azt tenném mellé, hogy szoftveres mérést semmit nem ér...Multiméterrel próbáld meg lemérni az ágakat. Szoftveresnél nem rikta az ilyen mértékű eltérés sem, szal azt sose nézzük.
4/4 A kérdező kommentje:
Értelek, csak nem tudom pontosann melyik ez a 2.5V vezető.
2010. nov. 30. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!