Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nagy problémával állok szemben...

Nagy problémával állok szemben. Kérem, segítene valaki?

Figyelt kérdés

Mostanában kicsit furcsállottam a gépet..kicsit gyengébb lett, lassabb, hangosabb..gondoltam megnézem Everest-el..hát kissé meglepő értéket kaptam az egyik teszt vizsgálatakor..a +2.5V-os feszültségnél csak 1.9V-ot kapok..mi lehet a probléma? Tápegység vagy esetleg valami más? (Megjegyzem, eddig nem volt ilyen alacsony feszültség szintem..)

Kép: [link]

2010. nov. 29. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Kicsit kevés (ócska a tápod, gondolom valami kiváló Codegen, vagy valami hasonló lehet) de a kettő NEM függ össze. Ha nem elég neki a 2.5V+ ág, akkor egyszerűen nem fog elindulni a géped. Ezt a jelenséget az oprendszer felszemetesedése okozza főleg. Reinstall, és -felhasználótól függően- megint jó lesz egy ideig. Megjegyzem, ha XP-t használsz, az utolsó frissítéssel terhelt oprendszer lényegesen erőforrás-igényesebb egy sima mondjuk SP2-nél... ezt figyelembe kell venni, bár nem írtad a konfigot.
2010. nov. 29. 22:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépenn a válaszod. Egyébként SP3 van fent, de semmiféle frissités nem megy.
2010. nov. 29. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Én meg azt tenném mellé, hogy szoftveres mérést semmit nem ér...Multiméterrel próbáld meg lemérni az ágakat. Szoftveresnél nem rikta az ilyen mértékű eltérés sem, szal azt sose nézzük.
2010. nov. 29. 23:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Értelek, csak nem tudom pontosann melyik ez a 2.5V vezető.
2010. nov. 30. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!