Hd 6870 vagy gtx 470 golden sample a jobb/erősebb?
Hát nekem számít a PhysX (erre figyeld meg írják a pirosak hogy "alig használja pár játék a PhysX-et") Ja alig pár...
A Cuda az megint csak az Nvidiában van, valamint a 3d támogatás is. Sztereoszkópikus 3d is jó azért a vörös-cián szemüveggel pl az alábbi játékoknál: Cod2, Burnout paradise, Resident evil 4 stb.
Nemtudom, én Nvidiás vagyok le is fognak pontozni, de ha élményt nézzük teljesítménnyel akkor nyert az Nvidia, ha a teljesítményt fogyasztással akkor a 6870.
Nekem volt mindkét vga-ból nem 1 nem 2, és a zöldnél vagyok jó pár éve. Attól függetlenül nem rossz a radeon, tény hogy kevesebbet fogyaszt és olcsóbb, kinek mi a döntő.
Egyébként az a sajnálatos hogy általában azok fikázzák az Nvidiát legjobban akiknek csak radeonnal volt dolguk...
Pl: "fél évvel elötte volt már DX11-es atinak mire a szar Nvidiának lett" De az nem baj hogy nem volt DX11-es játék... DX10-be az új Black ops is elmegy fullon lazán egy 8800 gt 512-vel.
Én nagyon erősen a 470 goldent választanám.
Na akkor pirosak, jöhet a lepontozás, köszönöm.
Első vagyok.
Nekem nem számit a Physics meg ezek, amúgy sem használnám ki. :)
Amúgy nekem is Nvidiám van (kicsit régebbi darab), de a 400as széria nagyon melegszik, és sok áramot is fogyaszt, ezért nem igazán vennék most ilyet... :D Nálam ezek a fő dolgok, ha nálad a Physics stb. akkor vegyél.
13:14 vagyok.
Az is nagyon jó választás, alig van lemaradva egy alap 470-től, fogyasztásba is frankó, illetve a 460 újjabb nanométeres technika mint a 470,480.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!