Ma kaptam egy új monitort és nagyon széthúzza a képet. Mi a baj?
ha nézegetek képeket vagy akár facebookon vagy iwiwen valamilyen képet akkor nagyon széthúzza és torzít
és nagyon zavaró
nemtudom hogy állíthatnám be
mert ha meg a felbontást pl. 1680*1050-re veszem akkor az ikonok is kicsik meg a betűk is..és hiába átállítottam mégis ugyanúgy széthúzza a képet.
nem értem h miért.új monitor, lg, led.
segítsen valaki
köszönöm
Nézd meg a monitor natív felbontását, arra kell állítanod windowst. Ez rajta van vagy a dobozán vagy a használati útmutató végén a specifikációknál. De a felbontások között általában windows is meg szokta jelölni hogy melyik a natív.
Ha túl kicsik a betűk, akkor windowsban a monitor beállítások között megtalálod valahol a DPI beállítást, ezzel az ikonokat és a szöveget is nagyítani tudod.
Egyébként ha HDTV monitorod van, akkor még a rossz képarány beállítás is torzíthat. Ha a monitorodon van Aspect Ratio beállítás, akkor azt mindenképp Underscan-re tedd.
nem nagyon tudom mi az a natív felbontás
meg hogy hol találom meg
amúgy köszönöm h válaszoltatok(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!