Megéri venni eredeti Win-t, annak ellenére hogy már5 éve hibátlanul boldogulok a "feltörtekkel" is?
Annyit érdemes tudni,hogy egy elég erős Core i7 hardverrendszerről van szó, tehát a Win7 és a 64 bit az alap.
És mielőtt "ha már ennyi pénzed van miért nem tudsz venni egy eredeti Windowst is" az nem éppen így van.
Mivel mondhatni könnyű pénzhez jutottam és a nagyját nem piára,drogra stb.. költöttem hanem a gépembe.
Szóval mit gondoltok megéri venni egy eredeti Windows7 x64-et, vagy jó azis ami nem eredeti?
mitől lesz jobb ha Eredeti lesz?
(kizárólag otthonra kell,és játszásra használom nagyrészben)
A kérdés inkább az, hogy neked megéri-e?
Ha kell egy jogtiszta, buherálás nélkül frissíthető rendszer akkor igen.
Attól lesz jó, hogy fizetsz egy rahedli ember munkájáért.
Az meg hogy mennyire méltányos árat, más kérdés.
igazabol sosem volt szandekom atmenni eredetire.
csak ra akart beszelni valaki,es bogarat ultetett a fulmembe :D
Frissitest mindig kikapcsolom,es altalaban amikor ujratelepitem a Win7-t (3-4 havonta 1x) akkor mindig a legfrissebb verziot szedem le a netrol.
De akkor ugy veszem eszre ti is azon a vemelenyen vagytok,hogy total felesleg :D
Egyzerűbb az élet az eredeti Windows-zal. Azt döntsd el, hogy elég-e egy Home Premium (30e), vagy Professional (40e) vagy kell az Ultimate (60e) is ahhoz, amire a gépet használod. Netezésre és játékra elég amúgy Home Premium.
Kicsit több a macera a 7 "törésével", mint az XP-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!