11/28 A kérdező kommentje:
ok akkor corsair :D
2010. nov. 28. 20:54
12/28 anonim válasza:
itt aztán jó nagy sötétségvan az emberek fejébe :D jobban jársz ha a prohardver --> milyen tápegységet vegyek topikba kérdezed meg
na most aki azt mondja h az FSP jó de a gigabyte nem az honnan veszi ezt az ökörségeT? a gigabyte is FSP bél van.
chieftecet jók, FSP, Giga,Corsair(bár nálam elkezdett zizegni) mosst chieftec van nekem és nagyon jó.
a legjobbak az enermaxot meg a seasonicok
jó még továbbá a cooler master is
13/28 anonim válasza:
Úr Isten. 63% te aztán nagyon értesz a dologhoz. Az enermaxot pl. pont kihagytad, márpedig annál jobb nem nagyon akad. Én chieftecet sem vennék, az magyar viszonylatban jó csak. Amúgy igen, a prohardver javallott.
14/28 bp1985 válasza:
Enermaxnál sokkal jobb egy fsp, de mind1:)
15/28 anonim válasza:
Még hogy Enermax? Azok nagyon gyengék, ráadásul ahhoz képest nem is olcsóak. Ami jó tápegység az a Chieftec és az FSP. A Thermaltake is jó, csak hát drága, na meg olyan a hangja, mint egy traktornak. (nekem volt ilyenem onnan tudom, és mivel zenélek, kellett egy halkabb tápegység, hogy a mikrofon ne vegye fel a zúgást, ezért cseréltem le Chieftec-re, mert a teljesítménye ugyanaz, de jó formán alig van hangja, nagyon halk.)
16/28 A kérdező kommentje:
ok én tudtam hogy a gigabyte tápk jók csak meg akartam kérdezni :DD
2010. nov. 29. 14:04
17/28 anonim válasza:
A Gigabytok nem rosszak, hozzák az FSP szintjét mivel ugyan az van bennük is. Az Enermaxot meg kihagynám, mert az elég prémium tápokat gyárt és elég drágák, de nagyon is jók. FSP, Gigabyte, Corsair, Chieftec, Thermaltak ezek az arany középú, nem is drága de minőségi.
18/28 A kérdező kommentje:
aha értem
2010. nov. 30. 15:01
19/28 anonim válasza:
ENERMAX TÁPOK SZAROK? JOBB AZ FSP?
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZUS EMBEEER EZT NA HANGOZTASD INKÁBB MERT KI RÖHÖGNEK :D:D:D:d
FSP KUTYA PICS*ABA SINCS AZ ENERMAXHOZ
20/28 anonim válasza:
Az FSP max 1 szempontból jobb mint az Enermax az pedig az ára. De ez meg a minőség beli különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!