A flexibilis billentyűzet játékhoz jó?
ha a gép felismeri, akkor jó
amúgy emberfüggő, hogy ki mennyire tud vele játszani
haverom beleöntötte a fröccsöt a laptopba.
miután ki kellett dobnia inkább vett helyette egy asztali gépet. gondolván rá hogy ebbe talán nem tudja beleönteni még egyszer a lét. na viszont a billentyű még mindig sarkalatos kérdés maradt neki. hátha abba igen. e megfontolásból vett is egy ""szép"" UV zöld amolyan libafoszöld színűt. hát igen csak bajlódik vele. a gombokat izomból kell neki nyomkodni. és már konkrét ínhüvely gyulladása van tőle.
gondolkodott hogy lecserélje e rendes billentyűre de mivel a fröccsöt nehezen tudja kihagyni inkább maradt neki a flexibilis....
de a véleménye még mindig az hogy SZ@r
Nekem is volt, de annyira nem rossz fajta, mint amit az előző válaszoló írt... Néha mikor irtam ki-ki maradt néhány betű az elején, majd megszoktam. Játékoknál nagyon jó volt, mivel nagyon gyorsan tudtam nyomkodni... :P
Csak tönkrement szegény...
akkor most vegyek nem vegyek ?
nálam állandóan rá megye vmi, vagy a cigi hamu, ketchup, víz, pór, ááá már unom :@ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!