Miért csökkent le az aksim élettartama?
Figyelt kérdés
Hosszabb ideig aksi nélkül használtam a laptopomat. Valamelyik nap beleraktam és megnéztem az Everest-tel az elhasználódás mértékét. 15%-on van:S Amikor kivettem belöle az aksit akkor 3-4%-on állt. Hogy lehet ez? Illetve lehet-e vmit tenni az ellen hogy ne legyen ilyen magas az elhazsnálódás mértéke?2010. nov. 26. 13:45
1/3 anonim válasza:
az csak becsült érték, everest is akkor ír reálisat, ha többször feltöltöd lemeríted az akkut és meg bírja mérni
2/3 anonim válasza:
Inkább teszteld le, azért az everest se egy csodaprogram :)
Ha régen bírt 1 órát, most meg csak felet, hasonló használattal, akkor tényleg lehet gond.
Egyébként sokat nem tehetsz, mint minden akkumulátor, a laptop-é is szépen kisüti önmagát, és közben lassan-lassan megy tönkre is. Vaaagy használj ólomaksit, annak az élettartama klasszisokkal nagyobb :) (Meg a súlya is.)
3/3 anonim válasza:
én a SIW nevű programmal nézem az akksit és az mindig mást ír mint az Everest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!