Egy ilyen laptop-ra rá lehet tenni a Windows 7-et?
AMD MOBILE TURION 64 2GH (10*200)
2GB DDR2 ram (2*1GB)
Ati xpress 1100 256MB (ramból veszi el)
60GB merevlemez
Lassítaná vagy gyorsítaná a gépet?
Nem játékra használom a laptopot, hanem filnézésre netezésre és egy két programra .
Csak azért akarok rá Windows 7-et mert jól néz ki
A lényeg hogy, ne legyen lassab a laptop mint most.
Jelenleg xp van rajta.
köszi a válaszokat
értem
Felmerült egy olyan probléma hogy ez egy acer laptop és a gyártó honlapján csak XP és Vista driverek vannak.
Windows 7 nincsen
ilyenkor mi van? A vista driverek jók xp-re is vagy várjak amíg nem jön ki windows 7 driver
Régebbi laptopoknak nem készítik el a win7 drivereit hivatalosan. Az enyém 1,5 éves acer, vistával vettem, és ennek sincs win7 támogatása, nem is lesz. Netről lehet összeszedni a chipsethez és a hangkártyához stb a drivereket (de sok dolog működik alapból a win7-el)
Érezhető 1-2 dolgon, hogy nem a hivatalos acer cucc, pl a hangkártyám win7 alatt sisteregteti a hangszórót ha dolgozik a proci, vista alatt nem csinálja (nem romlott el, egyszer ezért direkt visszaraktam a vistát és jó volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!