Miért kerül 80 ropival többe az iPhone 4 mint az iPod Touch 4g 64gb?
azért ilyen drága, mert van PC-re szinkronizáló szoftver, ami beleintegrálódik az operációs rendszeredbe, gyakorlatilag a géped kiterjesztésének tekintheted.
Ez a drágaság magyarázata: a használható szoftver.
A többi sokkal olcsóbb, de a kezdők, akik nem értenek hozzá vért izzadva szenvednek vele, a gyakorlottaknak meg nagyon kényelmetlen olyan telefont használni géppel, aminek a gyártója nem gondol a használhatóságra.
És szerinted az android, symbian, sok noname vezérlőszoftverű telefon (samsung, lg, nokia, stb...) de még a windows phone hogy szinkronizálható PCvel?
nemhogy windowssal, de még linuxal se lehet.
Usb 1.0 meg "marhagyors" átvitelű, amit ezekbe raknak. Ezeket nem is gondolkodó embereknek tervezték, hanem csak legyen mivel csillogni, egy használhatatlan kramanccal, amit fél év után úgyis kidobnak.
ellenben az iosnál GONDOLTAK RÁ, hogy a gépekhez nem értő ember is szeretnék szinkronizálni a gépeikkel a fájlokat, PIM funkciókat, firmware-t, biztonságosan, könnyedén.
iTunes a legkézenfekvőbb, de vannak már linuxos megoldások is, szintén ingyenesen.
én úgy vagyok vele, hogy tökre nem érdekel hogy néz ki a telefon, csak az az elsődleges, hogy hogyan tudok vele DOLGOZNI, géptől távol.
Igen, Tibike vagyok.
Te melyik szomszéd vagy? A Mari néni? :) :D
nem apple ipod, csak sima.
a 4Gvel alap h lehet fotózni.
-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!