Melyik alaplapot vegyem?
Figyelt kérdés
AsRock M3N78D és AsRock M3A770DE között nem tudok dönteni. Melyik jobb tuningra?(a CF egyáltalán nem kell nekem)
2010. nov. 23. 13:00
1/8 anonim válasza:
M3A770DE vedd abba van mag és cache feloldó,azaz pl 3 magos x3 athlonból 4 magos x4-et lehet csinálni ha mákja van az embernek. /acc/
2/8 A kérdező kommentje:
vagy x2-eset :D
kösz a választ
és a chipset? nVidia 720D mennyivel rosszabb az AMD 770-es chipnél?
2010. nov. 23. 13:30
3/8 anonim válasza:
Jó mind a kettő csak épp egy csomó ficsőr amd lapba jön elő.Ezért érdemes amd chipszetes lapot venni amd procihoz meg amd video kártyát is igazság szerint.
4/8 A kérdező kommentje:
kösz a választ
AMD procit és VGA-t veszek az már biztos, és szeretnék procit tuningolni, melyik alaplap birja jobban a tuningot?
2010. nov. 23. 14:57
5/8 anonim válasza:
Összességébe már a legolcsóbb asrock am2+ is birja a tuningot én pl azt vettem egy athlon2 x2 250 el és 3600mhz alapfeszen megy simán.A ht értékére meg az nb frekvenciára kell ügyelni és visszaosztani őket az alapértékükre tuningkor.
6/8 A kérdező kommentje:
Ty.
Esetleg nem tudsz olyan oldalt mondani amin jobban kitárgyalják a proci tunningot meg a ht és nb frekvenciát?:D
(tom, gugli a barátom, de már keresgéltem...)
2010. nov. 23. 21:07
8/8 A kérdező kommentje:
ty
2010. nov. 24. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!