Egy Intel Pentium Dual Core E5400 2,7GHz-s processzorral és egy 9800gt-vel (1 gb fedélzeti memóriával, és 2 gb ddr2es Rammal) lehet HD filmet nézni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 22:39
2/2 anonim válasza:
Szerintem lazán. A proci nem egy erőbajnok, de ez itt nem is számít! Használj olyan videólejátszót, ami támogatja a HD videók videókártyával történő gyorsítását, így videózás közben a proci pihen, a videókártya elvégzi a HD film dekódolását könnyedén.
Nekem egy 9800GTX+ videókártyám van és DXVA videókimeneten keresztül nézem a HD filmeket Media Player Classic: Homecinema programmal, Windows 7 alatt.
Szerintem ez megoldható a 9800GT-vel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!