Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem tölt a laptopom! Mi lehet...

Nem tölt a laptopom! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Véletlenül leesett nem nagy távolságról az oldalára. Kivettem az akumulátort és vissza,de semmi. Be van dugva az áramba,világít is az elolsztón vagy min,de hiéba van bedugva a laptopba,nem jön tölt.Mi lehet a baj?
2009. jan. 13. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy kiszakadt a kábel végén a dugó, vagy elgörbült.

Aksi nélkül működik csak adapterről?

Ez pontosan nem derül ki a abból amit írtál. Vagy akkuról nem működik? Mert abban is eltörhetett valami.

2009. jan. 13. 17:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Akku nélkül nem próbáltam még. Szerintem a dugóval van a baj. Az baj,ha lazán kapcsolódik csak?

Mennyibe kerül új töltő?

2009. jan. 13. 18:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos az esetek jelentős részében nem a kábel sérül, hanem az alaplapi csatlakozó/transzformátor. Ha ez történt a Te esetedben is, akkor alaplapcserével számolhatsz, ami a notebook árának fele-háromnegyede is lehet, típustól függően...
2009. jan. 15. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!