Van olyan üzlet ahová be megyek, és én mondom meg mit tegyenek a számítógépbe? (RAM, Winchester, Proci stb) Az egyik osztálytársam azt mondta hogy van az ő gépét is ilyen üzletbe rakatták össze. Szerintetek is van?
Én sem engedném, mert lenyúlnak egy csomó tartozékot, amit kifizettél az alkatrész csomagjában!
Vagy olcsó vacakot tesznek a gépedbe, és a papírra meg a számlára drágábbikat írják. A paraszt meg örüljön egyáltalán, hogy kapott valamit.
Az, hogy mindegyik üzletben átvernek, nagy túlzás, nekem is voltak már rossz tapasztalataim, de szerencsére vannak kivételek.
A kérdező nem írta, hogy új vagy használt boltot keres. Én a 7. kerületben tudok egy új és egy használt pc boltot, ahol normálisak, és mindig segítettek, amikor problémám volt. Az új az Aqua Computer, a Dohány és egy másik utca sarkán van, [link] a használt pc üzlet pedig a [link] nekik a nevük is az mint a honlap címe :) Ők az egyik kis utcában vannak a Blahától pár percre.
Az utóbbiban vettem végülis gépet, mert a használtra is fél év garanciát vállalnak, és volt olyasmi gép a boltban, amilyet szerettem volna, csak tettek még bele vincsesztert és memóriát pluszban, driver cdt is írtak a géphez. Negyed óra volt az egész átépítés, és még ajándékot is kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!