Hogy lehet beszerelni/bekötni egy bt-modult?
Találtam vaterán/ebay-en asus-hoz BT modult, és mivel az én gépemből gyárilag kihagyták (ASUS F5SR) viszont a foglalata megvan neki, mivel ismerősömnek meg benne van...
Tehát szeretnék egy leírást hogy hogyan kell beszerelni/bekötni!
Belinkelek egy ebayes oldalt a modulról " [link] "
Amennyiben rendelkezel némi műszaki érzékkel akkor biztosan sikerülni fog önállóan is a beszerelés. Ehhez azonban szét kell bontani a noteszgépet.
Beszereléshez leírást még egyetlen noteszgéphez sem láttam, szerintem nincs is. Józan parasztti ésszel azonban megoldható a dolog.
Ha nem érzed magad elég magabiztosnak, akkor keress fel egy szaküzletet, és ott 10 perc alatt megcsinálják. A tapasztalataim alapján ez egy képzett ( értsd: már sokszor szedett szét noteszgépet ) embernek ez rutin, azonban a kezdők könnyen eltörhetik a műanyag akatrészeket, csatlakozókat.
Leírás szerintem nincs hozá, azonban nem nagyon bonyolult a beszerelés, ha van egy kis műszaki érzéked hozzá. Józan parszti ésszel megoldható a dolog...
Ha nincs, akkor inkább vidd be egy noteszgépekkel foglalkozó szaküzletbe, ott 10 perc alatt megoldják a dolgot. Mivel nem nehéz letörni a picike műanyag alkatrészeket, kapcsokat , túlhúzni a csavarokat ezért lehet hogy a néhány ezer forintos pluszköltséget megér a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!