Érdemes-e egy ilyen gépet javíttatni?
Figyelt kérdés
Van egy 8 éves gépem, mivel munkához használjuk, sose volt kímélve, de kb 1 hónapja feltünően lelassult. pl a firefox megnyitása 1 percig tart neki. Amennyire meg tudom állapítani nem szoftveres eredetű a probléma. Érdemes még egy ilyen gépet javíttatni hardveres hiba esetén, vagy cseréljem inkább ki (nem egy újra, hanem mondjuk egy használtra)?2009. jan. 11. 11:31
1/3 anonim válasza:
Sztem rakd újra a gépet és ha az újra rakás után is lassú, akkor érdemesebb újat venni. Ezt meg esetleg egy pótgépnek megtartani. 8 év alatt rengeteget fejlődött a technika. És egyébként is a 8 évvel ezelőtti gépek a maiakhoz képest borzasztóan lassúak. Tapasztalat.
2/3 anonim válasza:
Ha a gép egyébként tökéletesen megfelel a célnak, akkor érdemes. Szerintem max vinyócsere kell bele, ha tényleg hardver hiba, más nem okoz lassulást (CPU és alaplap hibánál egyáltalán nem működne, RAM hibánál kék halálokat kapnál, VGA hibánál a kép lenne rossz, más nem igazán van benne). De előtte feltétlenül húzd újra gépet, mert 99% hogy szoftverhiba.
3/3 anonim válasza:
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy mielőtt újrahúzod a géped(szerintem is az kell), feltétlen járj utána a drivereinek, mert aztán jön a keresgélés, bosszankodás!!! Nem tudom használtál-e karbantartó programokat, de érdemes. Elég egy belőle pl CCleaner...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!