Megéri még Ati Radeon HD 4850 512Mb-t venni? Menne rajta minden? Intel Pentium Dual Core E6500 mellé.
Egyik hozzászóló sem említette a lényeget eddig.
Nem mindegy, hogy milyen felbontást használsz. Nekem 4850 van, 512 megás, és 19'-os monitorom 1280x1024-es felbontással.
Szinte minden maxon megy rajta ezen a felbontáson. A Crysis-t elviszi ultra high-on 1024x768-on.
COD7-ről nem tudok nyilatkozni, de a 6-ot maxon vitte 60-70 fps körül szintén 1280x1024-es felbontáson.
A legtöbb dologgal (átlag konzolportokkal) full HD-ben is simán elboldogulna.
És persze ne feledjük, hogy mindezt az erőt hihetetlen olcsón kapod meg, úgyhogy mindenképpen érdemes beruházni rá, akár kettőre is.
Második kommentelő vagyok.Azt nem értem, miért írnak ide olyan emberek, akik nem konyítanak a témához :D (tisztelet a kivételnek, aki előttem kommentált az átlátja a dolgokat és egyetértek vele)
A Black Ops egy gagyin optimizált játék, tehát ahhoz nem érdemes viszonyítani semmit, de megsúgom, hogy valamilyen furcsa oknál fogva maxon jobban fut a játék mint minimumon.
Egy gta 4 nél ajánlott az 1 gigás kártya, viszont kevés játék használja ki mind az 1gigát.
Ha több pénzed van, akkor beruházhatsz két 4850 esre, akkor aztán már tényleg rendben vagy egy pár évig :)
Mindenkinek köszönöm!
Hát 2 kártyát nem tudok venni,meg fölöslegesnek is érzem.
Mindenkinek ment a zöld kéz!
512-est veszek,mert jó árban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!