A ddr1-es memóriafoglalatba bármilyen sebességű ddr1-es memória belerakható?
Ja ne higgy, inkább szopj!
Egyáltalán nem biztos, hogy vissza fog kapcsolni. Főleg ha BIOS rosszul olvassa ki az SPD infókat, ami igen gyakori.
Bár sokszor működik úgy is, hogy még támogatott modult raksz be, beállítod vele a fix órajelet a BIOS-ban, majd kicseréled a gyorsabb modulra.
A hasznos válaszaid arányából követeztetve, te sem lehetsz valami nagyon okos.
Nekem ez a szakmám, és napi szinten számítógépek tucatjait szervizelem vagy rakom össze. Szóval szerintem csöppet több havat megettem ebben a témában, mint amennyit te lesz@rtál.
Így gyakorlati tapasztalatra alapozok, nem pedig hardverről szóló meséskönyvekre, meg fórumokban hallott mende-mondákra.
Srácok nyugi van:D
am most az alaplapom a 333mhz est támogatja.
De nekem 400mhz-es kell mert abba gyakoribb az 512mb-os.
333mhz es 512 es ddr1 es ramot nagyon nehéz találni:D
Akkor most fog menni?:D igaz?:D
Sziasztok!
Én most raktam össze két 533Mhz-est, két 800 Mhz-essl.
1-3 ban vannak az alacsonyabb órajelűek, 2-4 ben a magasabbak. Bárhogy másként rakva, sípol az alaplap.
"1-3 ban vannak az alacsonyabb órajelűek, 2-4 ben a magasabbak. Bárhogy másként rakva, sípol az alaplap."
Na igen, ez is az én állításomat támasztja alá :)
Kérdező: nyugodtan vegyél 400-ast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!