Fontos szempont laptop vásárláskor, hogy legyen rajta HDMI csatlakozó?
Szerintem csak akkor, ha használod.
Mivel egy laptopot max. csak pár évre veszel, utána úgyis elavul. Meg ugye rengeteget veszít az értékéből.
Én eddig csak úgy vettem laptopot, hogy összeszedtem, mire van szükségem, és olyat vettem, ami csak azt tudja. Azt tapasztalom, hogy így sokkal gazdaságosabb. Nem egy ismerősöm vesz erős gépet netezéshez, pusztán hogy érezze, hogy hú, de szuper gépe van. Bár lehet, hogy én vagyok csak smucig, nekem nem éri meg azt a plusz 40-50 ezret.
A lényeg, hogy gondolg végig, és ha szerinted esélyes, hogy szükséged lesz rá, amíg ezt a gépet használod, akkor igen. Ha valószínűleg nem fogod használni, akkor felesleges érte pénzt kiadni.
Akkor miért kérdés? :)
Ha szükséged van rá, akkor igen, persze hogy legyen rajta.
" Fimnézéskor használnám, mert rengeteg ...."
hátha neked kell ez a csatlakozó ,akkor már ne is hari de mi a bánatos lófüttyért kérdezgetsz erről másokat ,itt , már másodjára , vegyél magadnak ilyen hdmis gépet azt jónapot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!