Darklord88 kérdése:
Most cseréltem a régi 500as samsung vinyót egy seagate barracuda 2tb-osra.A régihez képest ez elég ciripelős.Ez normális ennél a tipusnál?A samsungnak csak akkor volt hangja ,ha felpörgött.
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 05:58
1/10 anonim 

válasza:

Persze, minden HDD ilyen. A Samsungnak is volt hangja, csak elnyomta a gép egyéb zaja.
2/10 anonim 

válasza:

A Seagate a legalja a merevlemez gyártók között.
3/10 anonim 

válasza:

#2 Én ezt nem mondanám. Az 1992-ben vásárolt Seagate HDD-m 20 évig működött. A Samsung hamarabb elhullott és sajnos van WD-m ami 1 év alatt megadta magát.
4/10 anonim 

válasza:

1992 nem tegnap volt. Most az a lényeg, ami ma van. Nekem van 30+ éves Champ C1300-2AF merevlemezem is, ami hírhedten fos volt. A hibás szektorok már kiteszik a kapacitása harmadát, de még megy. Ezért szokás nagy mintából statisztikát készíteni, nem pedig egyedi esetekre mutogatni.
A Seagate kb. mindenhol és minden kategóriában vezeti a meghibásodási statisztikákat.
5/10 A kérdező kommentje:
Az én samsungom 15 évesen 74%os volt.Csak ugye az 500 gb már elég kevés volt tárolásra.Egyébként 2 év garit adtak rá ,ha elromlik addig akkor max cseréltetem és eladom és veszek wd-t.
tegnapelőtt 16:42
6/10 anonim 

válasza:

Remélem legalább RAID-ben van, mert attól, hogy cserélik, az adataid még elszállnak.
7/10 A kérdező kommentje:
Igazából nincs rajta fontos adat szinte csak torrentek tárolására vettem :)
tegnapelőtt 18:01
8/10 anonim 

válasza:

7200 rpm-esek tudnak sokkal hangosabbak lenni, mint az 5400-asok. Ilyen torrentezgetésre ezért is ajánlom inkább utóbbit. Sőt, inkább már minden téren. Úgyis többnyire adattárolásra vannak már, nagy fájlok, oda meg nem kell a nagy rpm, cserébe sokkal élhetőbbek.
9/10 A kérdező kommentje:
8-as már késő mivel ez megvan.
tegnap 06:16
10/10 A kérdező kommentje:
Egyébként van aki azt írta ,hogy ez a parkolás hangja.
tegnap 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!