Intel HD Graphics vagy GeForce 310M 1GB?
Figyelt kérdés
Két notebookot néztem ki, az egyik Dell Inspiron N5010 Core i5 450M procival és (integrált?) Intel HD Graphics-szel. A másik a Lenovo Ideapad Z560A ugyancsak Core i5 procival, de dedikált GeForce 310M 1GB videóval. A többi paraméter nagyjából hasonló. Te melyiket választanád?2010. nov. 8. 23:54
1/10 anonim válasza:
Össze se lehet hasonlítani a kettőt, a geforce milliószor jobb.
2/10 anonim válasza:
Egyszerű. Naná hogy az Nvidiát. Az integrált Intel csak arra elég, hogy láss a monitoron képet, teljesítményben elég gyengusz. Persze attól függ mire kell. Ha játszanál is akkor mindenképp az nvidia. Ha nem játszasz, akkor elég az Intel is.
3/10 anonim válasza:
Megcáfolom mind a két előző hozzászólót.
Intel HD vga-m van.
1,5Gb Vramos (NEM OSZTOTT!!) + 200Mb ram van hozzádobva még szal összesen 1,7Gb.
Játszani is tökéletesen tudok vele, bár nekem tanulásra, munkára és PS-re kell a gép.
Intel i3 proci van mellette és tökéletesen bírnak mindent.
Ismétlem játszani is lehet vele, és nem a márióra gondolok!
4/10 anonim válasza:
Azt a kérdező nem írta, hogy pontosan melyik Intel videó kártyáról beszél. Nekem volt tapasztalatom a legelterjedtebbel. Az nem nagyon bírta ezeket a dolgokat. Persze vannak a kivételek ami neked is van, ami bírja ezeket (meg persze az i3-as proci).
5/10 anonim válasza:
Az Intel HD az a konkrét videókártya típus.
amúgy azt hiszem Intel GMA HD a konkrét elnevezése.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Szerintem nem különálló videokártyáról van szó, hanem a Core i5-be integrált cuccról.
2010. nov. 9. 19:56
7/10 anonim válasza:
igen, procival együtt van a gpu is, ez az intel új technológiája és csak az i jelzésű procikban van jelen.
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor ez most jobb vagy nem jobb, mint a GeForce?
2010. nov. 9. 21:14
9/10 anonim válasza:
Ha játszani akarsz vedd a GeForce-sat, bár notebookon semmi értelme játszani, nem is azért van, amúgymeg szerintem az Intel HD tökéletes, nekem is azvan, bevállt.
10/10 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a tanácsot!
2010. nov. 9. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!