Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hány évente cserélitek le a...

Hány évente cserélitek le a számítógépet?

Figyelt kérdés
febr. 15. 19:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Na az de nem hianyzik mar. Hogy egyfolytaban nezegessem, mibol mi az uj es mivel megy egyutt, es ha nem megy egyutt akkor mi egyebet kell meg mire kicserelni. Gimiben, amikor volt 1-2 osztalytars aki fejbol mondta mindig, hogy mivel mit erdemes mennyiert, akkor meg oke volt. De ma, ehh.
febr. 15. 21:57
 12/25 anonim ***** válasza:
57%

Munkára használt gépet akkor, amikor már nehézkes használni. Ez volt már két év, volt hat, legutóbb 10. A jelenlegiben kb. 10-et látok, ha nagyon nem szalad el valami...

A játékra használt PC a konzol mellett elavult, nem is tervezem fejleszteni, max. csinálok belőle szervert, ha majd kell. A konzolt meg majd cserélem, ha lesz értelme.

febr. 15. 23:19
 13/25 anonim ***** válasza:
Munkaslaptopot 3-4 evente csereli a munkaltato szerencsere. Addigra sikerul is lelassitaniuk mindenfele corporate bloatware-rel.
febr. 15. 23:23
 14/25 anonim ***** válasza:

2002

2008

2014

2023

febr. 16. 00:10
 15/25 anonim válasza:
A jelenlegi 2 és fél éves. Ha megjelenik a GTA 6 PC-re akkor építek egy újat helyette.
febr. 16. 00:37
 16/25 anonim ***** válasza:
Folyamatosan fejlesztek így általában nem idősebb 2-3 évesnél.
febr. 16. 00:40
 17/25 anonim ***** válasza:

Az nálam, általában a MICROSOFT-tól függ.

Éppen egy hónapja cseréltem le.

Bár hardver tekintetében még üzemképes volt,

sajnos a kijelző szalagkábele valahol kontakt hibás lett.

Mesés lett a megjelenítése.

-Hol volt, hol nem volt...

Javítható lenne, de sajnos, (ugyan csak kicsivel), de alul múlta a Win 11 rendszer követelményeit.

Ezért, mivel a win 10 támogatása idén végetér,

javítás helyett a csere mellett döntöttem.

Az azt megelőzőt 2007 ben vettem, anno még XP ketyegett rajta,

később Win 7.

Azt 10 évig tudtam használni.

febr. 16. 04:06
 18/25 Sznfctm válasza:

Régen 3-5 (régen = 2014 előtt), kellett, különben nem mentek elég jól a játékok. ;)

Aztán áttértem playstationre, és azóta nem merült fel, hogy cserélni kellene. Vettem nagyobb ssdt mikor kellett, de ez minden.

febr. 16. 21:34
 19/25 anonim ***** válasza:
Kb 3 éve raktam össze egy gépet használt alkatrészekből. Asrock A320-as alaplap, Ryzen 5 1600AF, 12 giga ram, GTX 1050 videokártya. Mielőtt bárki nekem jönne, hogy ezzel nem lehet játszani, igen tudom. Csak netezés, zenehallgatás, filmnézés. Arra még túl is teljesít. Ha valami csoda nem történik úgy számolom, hogy engem ez már kiszolgál, ugyanis 64 éves vagyok. (Igen, tudom hihetetlen, de ennyi évesen is van aki gond nélkül össze tud rakni, be tud üzemelni és használni is tud egy számítógépet.)
febr. 17. 07:20
 20/25 anonim ***** válasza:
Kereken 30 éve használok számítógépet, és a mostani a 6. (Ebből egy nagyon hamar elhalálozott, épp a gariidő lejártakor.) Az előző gépemet 8 évig nyúztam, a mostani pár hónap múlva lesz 9 éves, és jó ideig még nem tervezem lecserélni. Ehhez azért hozzá tartozik, hogy nem sokkal a gép megvétele után Linuxra váltottam, és egyáltalán nem érzem azt, még verziófrissítés után sem, hogy "öregedne" a gép. Szerintem még egy 5 évig simán jó lesz.
febr. 17. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!