Ha olcsóbban szeretnék RX7800XT videokártyát venni érdemes lehet csak a 2 ventilátoros verziót vásárolni?
Figyelt kérdés
Azon agyalok,hogy mivel korlátozott a pénzem meg találtam jó áron egy 3 év garanciás 2 ventilátoros RX7800XT-t nem tudom ezek a kártyák mennyire lehetnek hangosak terhelés közben mert most ahhoz vagyok szokva,hogy egy 3 ventilátoros kártyám van amit ugye lehet hallani de csak csendesen.Volt olyan 2 ventilátoros kártyám is bár az kisebb méretű volt olyan 240mm az úgy zúgott terhelés alatt,hogy min 2000 res fordulaton pörgött na az már hangos volt.A mostani kártyám szerintem max olyan 1200 fordulatot pöröghet talán.
Egyébként ez a két említett kártya amit néztem
Egy oldalon azt írták a három ventilátoros kártya jobban letejesít játékok alatt de ahogy látom csak 135mhz különbség van köztük.
tegnapelőtt 19:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!