Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom kikapcsolni az...

Hogyan tudom kikapcsolni az Asus RTX 3060 videokártyán lévő RGB led et ami rózsaszín és kéken villágit ?

Figyelt kérdés

Az t tudom hogy van a Asusnak a Armoury Crate programja amin elvileg itt tudnám be állitani ki és bekapcsolni is a ledet , amugy az alaplapom is asus tuf szériás és alaplapomon kitudtam kapcsolni , de elvileg ha bemegyek az aura effects menübe és azonbelűl a aura creatprba akkor itt kéne legyen a videokártyának a beállitásai de ilyen kí írást kapok hogy :

No devices available - Plaseswicht to the "Pc components" view to countine editing. If you wish to edit on current "device" view , plase connect at least 1 aura creator compatible device to countiune.

Lefordítottam és nagyjából azt írja hogy nincs aura eszkőzőm ami ezt a beállitást eltudná végezni?

Akkor az is lehet ami van Asus RTX 3060 kártyám nem lehet ki-be kapcsolni a ledet ?

Megnéztem még a Asus Gpu Tweak 3 at ami az asus másik programja de ittse találtam led beállítást a videokártyának!

Vagy van olyan RGB program ami minden videokártya gyártójával műkődik ?

Másik kártyámon ami Gigabyte gtx 1070 ott kőnnyen ki be tudtam állítani az RGB ledet ott a RGB Fusion 2.0 val kellett , de Asus kártyához gondolom nem lesz jó ?

Azért elinkelem pontosan melyik Asus RTX 3060 om van : [link]

Akinek volt már pont ugyanilyen RTX 3060 kártyája és tudja hogy lehet ki-be kapcsolni a ledet előre is kősszi.

ma 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy. Így jár aki a legfapadosabb verziót veszi.
ma 19:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor nem lehet kikapcsolni ?
ma 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
:facepalm:
ma 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!