Miért nem ajánlják (specifikusan az ipon) a léghűtést a ryzen 9000es sorozathoz illetve a legújabb intelekhez?
Figyelt kérdés
Kicsit olyan érzése van az embernek hogy mindenképpen a folyadékhűtés felé akarják terelni az embert... holott..!
A léghűtők is olyan teljesitményt hoznak amik ezt nem indokolják. 300wattos tdpvel... az kb mindenre elég. Biztos van még komolyabb is csak nem néztem...
Én vagyok maradi biztos, de a folyadéknak a pcben számomra semmi keresnivalója nincs. Legyen az AIO vagy épített.. Csak egyszer kezd el folyatni valahol és vége a dalnak. Egy léghűtés maximum elromlik de kicserélem és kész... de nem az egész gépet kell.
ma 15:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!