Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy gépet szeretnék venni max...

Egy gépet szeretnék venni max 130e Ftért. Összeraknátok nekem jó ár érték arányban egy konfigot?

Figyelt kérdés
Intel konfig kellene. Főleg filmezésre kéne full hd-ban egy lcd tvn és játékra. Nagyon megköszönném a segítségeteket.
2010. nov. 7. 20:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Kellene még pénz :/ ennyiért CSAK 2 magos intelt kapni ami manapság kevés.
2010. nov. 7. 20:29
 2/10 A kérdező kommentje:
én core i3-530 vagy 550re gondoltam.
2010. nov. 7. 20:32
 3/10 anonim ***** válasza:

:D

a processzor maga 70k, mit akarsz???

jól mondta az első! Ha játszani akarsz, akkor gyűjtögess még sokáig...

2010. nov. 7. 20:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Legolcsóbb H55 chipsetes alaplap 15e, DDR3 4 GB kit 15e, az általad említett processzor 25e. 500 GB-os vinyó 10k, minőségi (Chieftec, FSP, Enermax, Corsair) 350-400W-os táp 10k, ház-bill-egér-hangszóró 10k, DVD-R 5k. Maradt 40e-nk videokártyára, ebből kijön egy HD5770 vagy egy GTX460.
2010. nov. 7. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Érdekes felfogás ez a "vedd mindenből a legszarabbat, hogy jó erős VGA legyen". Inkább gyűjtögess még, mert ennyiért nem kapsz játékos gépet!
2010. nov. 8. 08:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Érdekes vagy sem, ez a gép bőven elég lenne a legtöbb játékhoz medium/high-on. A mai játékok főleg a VGA-t zabálják, úgyhogy teljesen logikus, hogy az legyen a legerősebb. Az emberek hajlamosak messze túlköltekezni egyes alkatrészek tekintetében, és nem veszik észre, hogy mennyire rossz ár/érték arányú gépeket vesznek.
2010. nov. 8. 08:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Én a minőséget kritizáltam. 15e-ért milyen RAM van? "ház-bill-egér-hangszóró 10k" Na ezt meg végképp hogyan? Inkább: ház-bill-egér-hangszóró 40k. Minek a jó grafika ha bosszantó a kényelmetlen egér/bill vagy hang helyett csak torz zajokat lehet hallani?
2010. nov. 8. 09:29
 8/10 anonim ***** válasza:

15e-ért tökéletesen működőképes, 5 évig garanciális Kingston RAM van, amivel nem sokkal lassabb a gép, mint a 30e-ért kaphatóval.

Nekem nem kényelmetlen a 105 gombos, hagyományos AT elrendezésű billentyűzet meg a 3 gombos, görgős, szimmetrikus egér, ami azt illeti, direkt olyat kerestem mindig, aminek a gyártója nem próbálta feltalálni a spanyol viaszt.

A hangszóró meg lehet hogy nem szól szépen, meg otthonra én se ilyet használok, de amíg a melóhelyen el tudom rajta hallgatni a zenét meg meg tudok vele Youtube-ot, sorozatokat nézni, addig sztem túl lehet élni. Ha meg később lesz pénze a kérdezőnek, még mindig beruházhat valami komolyabb hangcuccba. A lényeg, ami a kérdésben volt, hogy ennyi pénzért milyen gépet lehet kapni, hát ilyet. Játszani, filmet nézni tudni fog rajta.

2010. nov. 8. 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem kell itt gyüjtögetni! Megveszed ezt: [link]

És jóság van! Legjobb ár/érték kategóriás pc-k a pc-outlet.hu-n onnan van nekem egy Phenom II x6-os.. teljes mértékben elégedett vagyok vele

2010. nov. 10. 02:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Előző: Tekintve, hogy ebben a konfigban a videokártya feleolyan erős, mint abban, amit én összeraktam, és full HD felbontás mellett nem igazán alkalmas játékra, sztem ez nem olyan jó vétel... ez a gép 115-120at ér max, a többit az összerakásra fizeted ki.
2010. nov. 10. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!