Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miylen kábellel/adapterrel...

Miylen kábellel/adapterrel érdemes laptophoz csatlakoztatni külső monitort?

Figyelt kérdés
Van egy ultrawide 1440p 144hz monitorom, de a hdmi kapcsolat lekorlátozza 100hz-re. Display port csatlakozó pedig nyilván nincs a laptopon.

jan. 13. 20:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom, minden laptop egyforma, ezért felesleges leírni a típusát.
jan. 13. 21:08
 2/14 anonim ***** válasza:
USB-C
jan. 13. 21:53
 3/14 anonim ***** válasza:
Analóg kábelt kivéve azzal ami van rajtuk.. 🙄
jan. 13. 22:04
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
Sajnos ez a HDMI limitációja. Feltételezem azon kívül nincs semmi kimenet a laptopon. Ez erre képes.
jan. 14. 06:13
 5/14 A kérdező kommentje:

Display port USB-C kimenet van rajt. Bele terveztem írni a kérdésbe de autocorrect miatt kitöröltem és elfelejtettem visszaírni..

Tehát, arra irányult volna a kérdés hogy ezzel kapcsolatban mi lenne a legjobb megoldás amivel ki tudom használni a monotort teljes egészében.

Nem próbáltam de gondolom egy mezei USB-C nem lenne képes rá. Olyas valamire gondoltam aminek az egyik vége DP ami a monitorba megy, a másik pedig az USB. Vagy esetleg átalakító az USB kimenetbe, onnan bedig egy sima DP kábel.

jan. 15. 18:35
 6/14 anonim ***** válasza:
Az én laptopomon a töltő kábel helyére (USB-C) tudom bedugni a monitort (a másik végét nem néztem hogy milyen) és nem csak kép lesz a monitoron, még töltődik is a laptop.
jan. 15. 18:38
 7/14 anonim ***** válasza:
Hiába tudja az USB-C a DP-t, még mindig nem derült ki, milyen verziót, sávszélességet, felbontást támogat.
jan. 15. 19:30
 8/14 A kérdező kommentje:
USB-C 3.1
jan. 15. 21:54
 9/14 A kérdező kommentje:
Más infó nincs róla. Azon kívül hogy a DP logó mellette van
jan. 15. 21:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem tudod leírni a gép típusát, hogy kiderüljön végre, hogy mit támogat? Nekem aztán mindegy...
jan. 15. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!