Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kíméletesebb így tartósság...

Kíméletesebb így tartósság szempontjából egy SSD-nek?

Figyelt kérdés
tehát ha van egyben egy 2 terrás, amin a rendszer és a játékok is vannak telepítve, vagy ha egy egy terráson van csak az oprendszer, esetleg személyes fájlok tárolva, egy másik ugyanilyen pedig csak játékok telepítve és arról játszva.
tegnapelőtt 15:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Úgy lenne az igazi ha lenne egy 120gb ssd amire menne a windows meg a virtuális memória.A 2tb-ra meg mehetnek a játékok.A 120 gb-osért nem kár

de a 2tb-osért már kár lenne.

tegnapelőtt 17:24
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

Felesleges kímélni, a normál használattól nem fog az ssd tönkremenni, ezek mind alaptalan tévhitek.

A 2 TBos pedig olcsóbb is lesz, mint 2 darab 1 TBos.

tegnapelőtt 17:25
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

"120gb ssd amire menne a windows meg a virtuális memória"

Mégegyszer: a virtuális memóriát te nem pakolgatod sehova. 120 GB os alá meg röhejesen kevés.

tegnapelőtt 17:26
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
13 Miről beszélsz ember?Laptopomon 60 gigás partíció van a windows11-nek ,és még van 25gb szabad helyem.A virtuális memória sincs kikapcsolva, mert csak 8gb ram-om van.
tegnapelőtt 17:36
 15/17 anonim ***** válasza:
82%
A valóságról.
tegnapelőtt 17:55
 16/17 anonim ***** válasza:
11%

4-esnek igaza van.Bár én is azt olvastam ,hogy ezeket már nem kell

Kímélni.De én inkább kímélem ahogy

tudom.Fogyasztói társadalomban élünk, a gyártóknak nem érdekük,hogy 20 évig bírja az ssd.

Mindenki maga tudja,hogy mit bír a

bukszája.

tegnapelőtt 18:19
 17/17 anonim ***** válasza:
92%

TERRA: 🌎🌍🌏

Amúgy az írásmennyiség terheli az SSD-t. Jobb ha egy nagyon oszlik meg. De mivel nagyon keveset írsz rá, így tökmindegy hpgyan számolsz... nem számít. Nekem könnyebb kezelni 1 meghajtót, és az csak 1 m.2 helyet foglalna, maradna bővítési hályád később is

tegnapelőtt 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!