Egy átlag, pendrive méretű mobilinternet stick-el megoldható valamilyen szoftverrel, hogy tisztán PC-ről vezérelve klasszikus SMS-t tudjak küldeni? Vagy akár még hanghívást is indítani? Ha igen, melyik szoftver tudja ezt?
Mobilinternet stick alatt ilyesmit értek:
Pontos típust nem tudok mondani, mert üzletből néznék ki majd egy ilyet.
Nekem ez is jó lenne (a kulcsszavaid nyomán), de ott áll meg a tudásom, hogy az itt megadott kódot hogyan tudnám Android APK-ba fordítani?:
Lévén, ADB kliens van Windows-ra is.
Igen, bocsánat, azt nem mondtam, hogy Windows 10-el kompatibilis megoldás kéne. Ez esetben, sajnos.
#2 :/ Igen, mondjuk ez is egy válasz, maradéktalanul. Csak ahhoz egérkattintásokat, -mozgásokat és billentyűleütéseket kéne precíz sorrendben szimulálnom, hogy automatikusan tudjak SMS-t küldeni. (pl. egy Python script-ből)
Bocsánat, ezt is elfelejtettem definiálni.
"Csak ahhoz egérkattintásokat, -mozgásokat és billentyűleütéseket kéne precíz sorrendben szimulálnom"
És?
Mindenképpen új előfizetést akarsz?
Ha jó a meglevő is ami a telefonodban van akkor stick sem kell, ott a Microsoft telefonkapcsolat. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!