Kinek mi a véleménye az Asrock Z390 Pro4 alaplapról?
Na akkor mondom mi van a gépben.
I5 9600k proci ami vízhűtéses
Gforce 1660ti
32gb ram
250gb ssd a rendszernek
2 db 1 terrás háttértároló
750w fsp hydro g táp
Megvásárlásra kerülendő.
Eladásra: mielőbb, a.íg van értéke, és valami hülyére rá lehet sózni.
Két kérdés ha processzort 3.7ghz-ről 4.3ghz-re felhúzom azzal csinálok e bármilyen kárt.
Másik kérdés hogy kell csinálni.
Nem is tévedhetél volna nagyobbat..
Én forza horizon 5el játszom
A fiam meg farming simulátor 22vel szokott játszani. Legutóbb meg én játszottam need for speed heat-al
Nem tudom miért gondoljátok azt hogy egy gyenge gép?
"Nem tudom miért gondoljátok azt hogy egy gyenge gép?"
Verj oda neki egy Starfieldet és élvezd a diavetítést 4K-ban. Ez egy közepes gép volt 2019-ben, azóta pedig eltelt jó néhány év, kijöttek újabb játékok és újabb hardverek amik messze meghaladják ezt és ennek képességeit. Amennyiben neked több teljesítményre nincs szükséged abban ez esetben ez teljesen jó, hozzá sem kell nyúlnod.
A Forza 5 és a Farming Simulator hardverigénye a 2013/2014-es szintet tükrözi, ha neked ez megfelel akkor semmi gond de ne hidd hogy a technika megállt ezen a szinten. :)
Egyáltalán nem hiszem hogy meg állt a technika. Nagyon jól tudom ,hogy nem egy erős gép. De azt os tudom hogy pla 2023 forza motor sport is elfut rajta , igaz nem 4k felbontásban csak ful hd-ben de megy rajta minden gond nélkül.
Tudom össze rakhattam volna annak idején jobb gépet is de nekem annak idején erre volt pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!