Mitől van ez? Vsync be van kapcsolva mégis a kép közepénél szinte minden játék törik egy minimálisan?
Figyelt kérdés
Lenovo legion 5 16irx9
2560 x 1600
i7 14650HX
32 GB ram
RTX 4070
jan. 2. 15:26
1/5 anonim válasza:
Ahogy olvasgattam ez a laptop G-sync-es kijelzővel lett gyártva. Szóval ha bekapcsolod a Vsyncet,akkor a G-syncet bukod,ami nem jó.
2/5 A kérdező kommentje:
240 hz rainbow-six-siege estén pl bőven megvan a 240 fps így értelmetlen lenne a g sync azért fixálni szoktam mert 240 felett meg törik a kép. Többi játék szintén
jan. 2. 17:40
3/5 anonim válasza:
Akkor az Nvidia app-ban állítsd be a max Hz-et 240-re.
Grafika-Globális beállítások-Maximális képkockasebesség.
4/5 A kérdező kommentje:
Azt is be állítottam már sajnos... Igazából mikor jobra balra nézek lassan akkor látszik és függőlegesen egyenes csíkban ugrál picit a háttérben lévő dolgok fák épületek stb..
jan. 2. 19:24
5/5 A kérdező kommentje:
Újabb észre vétel hogy a rainbow-six-siege-be rá kötöttem a controllert és ha úgy nézek jobra balra akkor jó..
Rendesen egerem van 1000hz polling rate be van állítva rá mutatás pontosság ki kapcsolva vezérlőpultba.
tegnapelőtt 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!