Shadow Predator kérdése:
Üdv, olyan kérdést szeretnék feltenni hogy miután elindítom a Need For Speed 2015 játékot ez az üzenet jön csak fel: "Detected AMD Radeon driver version 0.0. The required driver version is 13.251 or later." Mit tudok csinálni hogy működjön?
Figyelt kérdés
A legújabb AMD Software: adrenalin edition van fent, ennél többet sajnos nem találtam mit kér.
A gép specifikációi:
ALAPLAP: MSI B550 PRO
Processzor: Ryzen 7 5700G
RAM: 2x8GB Kingston fury 3200MHZ
Tárhelyek: 512GB M.2 SSD
1TB HDD
VGA: Aorus Elite 6700XT
Válaszokat előre is köszönöm 🙂
dec. 30. 19:27
1/4 anonim válasza:
Clean uninstall a driverre és tedd fel újra.
BIOS-ban az iGPU-t (5700G) ki kéne lőni.
BIOS\Settings\Advanced\Integrated graphics configuration\IGD multi-montior: disable
2/4 A kérdező kommentje:
Clean uninstall megtörtént, újraindítottam a gépet és most nem ad képet. Ilyenkor mi történt? Azt csináltam amit a linken szerepelt
dec. 30. 21:35
3/4 anonim válasza:
Hú az jó... Na most ezzel tele van az internet és kb nincs értelmes válasz. Próbáld meg az alaplap HDMI-jét használni és akkor a procinak kell adnia képet, hisz integráltja van.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!