Lehet különbséget észrevenni a játékmenetben 60 és 75 Hz között régebbi monitor esetén?
Figyelt kérdés
tehát érdemes átállítani a natív 60ról 75-re játékon belül ha egy pörgősebb autóssal játszom, vagy elhanyagolható a különbség? (Benq G2020 LCD, általában minden 1600x900 felbontáson)dec. 29. 12:34
1/5 anonim válasza:
Fordítva feltűnőbb szokott lenni. Ha hozzászokik a szemed a 75-höz, és visszaváltasz 60-ra, érezhetően zavarni fog. Ha a gép ki tud magából hozni 75-öt, akkor a játék beállítását és a kijelzőt is így optimális összehangolni.
2/5 A kérdező kommentje:
a gép bírja, csak a monitor a régi. igazából még én 60 felettit nem is használtam eddig, de próbából semmit sem vettem észre a kicsivel többől, azért kérdeztem
dec. 29. 13:09
3/5 anonim válasza:
Inkább a BR filmeknél jó hogy a 24fps többszöröséhez minnél közelebb legyen. Ebből a szempontból a 60 a legrosszabb.
4/5 anonim válasza:
Nem, az emberi szem 60-tól felfelé nem érzékel különbséget.
5/5 anonim válasza:
Nyilván nem jelentős, de én észrevettem. Érezhetően simább a játék. Ez egy régebbi LCD monitor, 1280x1024 felbontás, 75hz. Rocket league-ben érezhető mindenképp. Valamiért 60hz-re volt állítva nekik, de emlékeztem, hogy ez a moncsi tud 75-öt, és tényleg jobb lett úgy.
4: dehogynem, még a 240-500 hz között is abszolút észrevehető a különbség. Szóval az emberi szem+agy korlátjai még ez felett vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!