Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hülyének néznének ha egy...

Hülyének néznének ha egy gamer konfigot "nem gamer" házban szeretnék összeállítatni?

Figyelt kérdés
szóval ha egy olyan 300 ezres kategória lenne a célom, és előre összerakottatknál szinte kivétel nélkül ezeket az üveg oldalfalú rgb-s világító típusokat látom, furán hangozna hogy nekem csak egy sima gépház kéne zárt oldallappal világítás nélkül?
tegnap 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Van egy olyan tévhit vagy irányzat, hogy a "gamer" a világítós dolgok szinonimája (igaz van, ahol erre marketinget is alapoznak), de ez alapvetően a játékokra optimalizált teljesítményről kellene szólt. Egy gamer gépház attól gamer, hogy a hűtési jellemzőit erre a célra lehet jól hasznosítani, és nem attól hogy belátsz a belsejébe.

De egy gatekeeper kötekedő még azt is megmondaná, hogy te 300k-ból gamer konfigot nem varázsolsz, mikor abból egy fél videokártya nem jönne ki. Ez is egy olyan szempont, hogy ha te valakinek vagy valaminek meg akarsz felelni, bárki meg tudná úgy csűrni-csavargatni a dolgokat, hogy te mindenképpen szarul érezd magad.

Neked ez kell, ez tetszik, így jó? Akkor csináld így. Nehogy már egy anonim kommentelő mondja meg.

tegnap 16:47
 2/8 anonim válasza:
Szerintem érdemes alsótápos számítógépházat választani, mert egy felsőtápos, olcsóbb ház esetében előfordulhat, hogy a videókártya és a processzor által termelt hő jobban beszorul a tápegység alá. A lényeg, hogy a ház jól szellőzzön, és legyen alsótápos(szerintem). Az pedig, hogy világít-e, vagy belátsz-e az oldalán, teljesen lényegtelen.
tegnap 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Bármilyen házra felragaszthható a karácsonyi villogó fényfüzér..
tegnap 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:

"Gamer" szó csak marketing. Van 9999Ft-os gémer szék is. Hagyjál már.

Számítógépeket számítási teljesítményben mérjük így-vagy-úgy. Most mond, mennyire befolyásolja ezt, ha üvegből van a ház vagy disco fény világít bent?

És egyáltalán (teszem azt) egy jó játék közben a játék idő hány%-ban fogod a gépet nézni a monitor helyett? :)

Teljesítmény a fontos és a termelt hő elvszetése.

Inkább jobb monitort vennék csics helyett vagy erősebb hardware-t.

tegnap 19:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem "gémer" gép van egy csuma fekete gépházban. 😉

Vannak direkt szolid kinézetű házak pont neked és nekem is. Nem minedenki rajong a diszkó hangulatért.

tegnap 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

Nem igazán értem mi a célod a kérdéssel ha csak nem az, hogy világgá kürtöld nem bírod az rgb-s dolgokat és megnyugtasd magad nem vagy egyedül

Mert ki nézne hülyének emiatt? és miért érdekelne ez téged? olyan alkatrészeket vásárolsz amilyet TE szeretnél, senki sem erőlteti rád az rgb-t

Nekem mindig felsőkategóriás "gamer" pc-m volt de próbáltam a legkevesebb villogó marhaságot összeválogatni. A gépházam üvegházas és zéró rgb van rajta, a 4080-as videókártyámon is ki van kapcsolva a világítás mert brutálisan zavaró, hogy fényárban úszik az egész szoba holott pont töksötét lenne a lényeg, hogy csak a monitort és a játékot élvezzem

tegnap 20:29
 7/8 A kérdező kommentje:
nem akarok világgá kürtölni semmit, talán csak a tudatlanságomat sikerül akaratlanul. de köszönöm a válaszokat. azért kérdeztem, mert nem vagyok tisztában a mostani lehetőségekkel, 11 éves lesz az előző konfigom amit cserélnék levelestül-házastul. azt tudom hogy vannak szabványok, de ezeket a "belépő szintű gamer" összeállításokat is csak ilyen rgb-s karácsonyfákban látom árulni szinte mindenhol ha nem magadnak állítod össze, ezért kérdeztem hogy létezik-e szimpla megoldás, nem csak azért vannak-e ilyenben mert szükséges a plusz hűtés a sok ventilátorral, vagy nem férne el egy rárakott nem gyári cpu hűtő miatt stb. de választ kaptam hogy elvileg nem gond, talán a hőmérsékletek nem lesznek a legjobbak egy ilyen házban
tegnap 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Simán rakhatod bármibe, amibe befér, és van mehfelelő szellőzése.
tegnap 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!